Αριθμολογία | Aatro1.grΑριθμολογία

Η Αριθμολογία είναι η επιστήμη, η οποία ασχολείται με τον «λόγο» και τη σημασία των αριθμών.

Η επιστήμη αυτή αναλύει την ανθρώπινη ζωή με βάση τους αριθμούς. Κάθε άνθρωπος έχει έναν ξεχωριστό κραδασμό άρα και έναν ξεχωριστό αριθμό, ο οποίος λέγετε ‘Αριθμός Πορείας Ζώης’. Ο αριθμός αυτός είναι το άθροισμα της ημέρας, του μήνα και του έτους που γεννήθηκε. Επίσης, σημαντικός για την Αριθμολογία είναι και ο Αριθμός Πεπρωμένου, υπολογίζεται με βάση το ονοματεπώνυμό σας και αναφέρεται στις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε.

Η Αριθμολογία δεν είναι μια καινούργια επιστήμη, είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες που ασχολείται με την δόνηση των αριθμών. Η ιστορία της ξεκινάει από την αρχαιότητα και φτάνει ως τις μέρες μας. Μελετήθηκε και αναπτύχθηκε στην αρχαία Βαβυλώνα, την Σουμερία, την Αίγυπτο, την Ρώμη, την Ελλάδα, την Κίνα και σε διάφορους άλλους αρχαίους πολιτισμούς. Τον θεμέλιο λίθο στην επιστήμη της Αριθμολογίας, τον έβαλε ο αρχαίος φιλόσοφος Πυθαγόρας, ο οποίος πίστευε πολύ στην δύναμη και το νόημα των αριθμών.

Μέσα από την Αριθμολογία μπορούμε να μάθουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον ίδιο τον εαυτό μας, το ταξίδι της ζωής μας, αλλά και να δούμε πόσο ταιριάζουμε με έναν άλλο άνθρωπο, έναν σύντροφο, έναν φίλο ή συνεργάτη.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα και στα Ελληνικά.
Όνομα: 
Ημερομηνία γέννησης: Κωσταντίνος Πάππας PhD
Πρόεδρος του "Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής"
Εκπαίδευση-Επαγγελματική Κατάρτιση στο Χώρο των Εσωτεριστικών Σπουδών

Τυμφρηστού 17, Χαλάνδρι, 210 6814266
www.Astro1.gr

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!